Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απέκτησε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές η Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Απέκτησε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές η Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Στην απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά:

Η Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον ΤΣΕΝΤΕΚΙΔΗ ΠΑΥΛΟ (ΜΕΣΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ), τον ΓΚΑΤΖΟΥΦΑ ΧΑΡΗ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΟΛ.ΛΟΥΤΡΟΥ) και τον ΚΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΗ (ΜΕΣΟΣ-ΑΣΤ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ).

Τους ευχόμαστε Υγεία και μόνο επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας.

ΚΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη της, ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση της Κάρτας Μέλους για τη σεζόν 2021-2022. Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους . Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για την Α.Ε. Αλεξάνδρειας ! Αποκτώντας την Κάρτα Μέλους αποκτάται ταυτόχρονα και πάρα πολλά προνόμια, εισιτήριο διαρκείας για να παρακολουθείτε από κοντά τους αγώνες τις αγαπημένης σας ομάδας όπως και εκπτώσεις σε πάρα πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα της πόλης μας και γενικότερα του δήμου Αλεξάνδρειας. Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους στα τηλέφωνα 6972693717-6977437453-6939152200.

Με Τιμή Δ.Σ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS