ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κύπελλο ΕΠΣΗ: "Έσπασαν καρδιές" στο ντέρμπι - Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Ξεκίνησε το Σάββατο (11/9) η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην ΕΠΣ Ημαθίας, με το πρώτο πιάτο των αγώνων της Α' φάσης του Κυπέλλου.

Στο ντέρμπι της ημέρας (φωτο), έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ακατάλληλο για... καρδιακούς, η Νίκη Αγκαθιάς ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στον Φίλιππο Μελίκης στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 8-7!

Το κανονικό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, με τον Γ. Κίτσα να ανοίγει το σκορ στο 51' και τον Θ. Τσικόπουλο να ισοφαρίζει στο 80'. Στην παράταση ο Βαχαναηλίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 105', όμως ο Θ. Τσικόπουλος με νέο γκολ στο 115' πήγε το ματς στα πέναλτι.

Εκεί, οι Αγκαθιώτες επικράτησαν με 8-7 σε μια διαδικασία που στην κυριολεξία "έσπασαν καρδιές"! Αναλυτικά οι εκτελέσεις: Αργυρόπουλος 0-1, Κίτσας Γ. 1-1, Τσικόπουλος Θ. απόκρουση, Βαχαναηλίδης 2-1, Τσικόπουλος Η. 2-2, Καλογιαννίδης 3-2, Παρσόπουλος 3-3, Τερζής άουτ, Μπρέγκου 3-4, Κίρτσογλου 4-4, Καραγιάννης 4-5, Πετράι 5-5, Θυμιόπουλος απόκρουση, Πέτκος απόκρουση, Ηλιάδης 5-6, Τζημογιάννης 6-6, Καραγκιοζόπουλος 6-7, Προδρόμου 7-7, Κίτσα άουτ, Θεοδώρου 8-7!

Από εκεί και πέρα, εύκολη πρόκριση πέτυχε ο Αστέρας Τριποτάμου που κέρδισε με το ευρύ 6-0 την ΑΕΠ Βέροιας. Από δύο γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Έξαρχος και Προβατίδης και από ένα οι Σαλπιγγίδης, Σοφιανίδης.

Άνετα πήραν την πρόκριση το Μακροχώρι (6-0 τον Αγ. Γεώργιο), η Αλεξάνδρεια (4-0 στην Καψόχωρα) και η Κουλούρα (4-0 στο Βρυσάκι), ενώ και ο Τρίλοφος επικράτησε χωρίς δυσκολία του Άχθου Αρούρη (3-0).

Τέλος, το Παλαιοχώρι πέρασε με 1-0 από την έδρα των Καβασίλων και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Αγκαθιά – Μελίκη 1-1 (2-2 παράταση / 8-7 πέναλτι)

Καψόχωρα – Αλεξάνδρεια 0-4

Μακροχώρι – Αγ. Γεώργιος 6-0

Τριπόταμος – ΑΕΠ Βέροιας 6-0

Τρίλοφος - Άχθος Αρούρης 3-0

Καβάσιλα - Παλαιοχώρι 0-1

Βρυσάκι - Κουλούρα 0-4

* Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν

Το πρόγραμμα της Κυριακής 12/9 (17:00)

Βέροια – Ασώματα

Αγ. Μαρίνα – Βεργίνα

Επισκοπή – Λευκάδια

Ζερβοχώρι – Ροδοχώρι

Κοπανός – Ολυμπιακός Ν.

Αγ. Βαρβάρα - Πατρίδα

Ραχιά - Λυκογιάννη

* Χωρίς αγώνα προκρίθηκε η Νάουσα

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α' ΦΑΣΗΣ