ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δείγμα θετικό για το Φίλιππο Μελίκης στο φιλικό 1-1 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (φωτο - βίντεο)

Δείγμα θετικό για το Φίλιππο Μελίκης ο οποίος στο  σημερινό φιλικό με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων έδειξε ότι είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τις φετινές του  υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νίκη Αγκαθιάς.

Ο τελικός δείκτης του σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1 με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Φίλιππος ανοίξε τον δείκτη του σκορ στο 32′ με τον Παρσόπουλο, ενώ στο 63’ ο Τριανταφυλλίδης σέντραρε από δεξιά και ο Βασάρας με δεξί γυριστό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον Φίλιππο να στέκεται καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν τις καλύτερες στιγμές του στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας ο χρηματοδότης της ομάδος Ανδρέας Καλαϊτζίδης βράβευσε τον αντιδήμαρχο Νίκο Σαρακατσιάνο για την προσφορά του στην  ομάδα, τον διαιτητή Δημήτρη Μαλούτα έναν από τους κορυφαίους διαιτητές της Ημαθίας και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…