Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σήμερα Δευτέρα η κλήρωση της Α΄ κατηγορίας και του κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Σήμερα Δευτέρα η κλήρωση της Α΄ κατηγορίας και του κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Σήμερα Δευτέρα (6/9) θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, του οποίου η πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12/9, καθώς και του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, η σέντρα του οποίου θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο 18/9.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, οι ομάδες της Α’ κατηγορίας που είχαν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την περασμένη Δευτέρα ανέρχονταν στις 11. Είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή ο Σχοινάς, του οποίου διοίκηση και προπονητής έχουν «μετακομίσει» στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, η Καψόχωρα που θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ, καθώς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για τον οποίο οι πληροφορίες πλέον λένε ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή, με πολλούς πρώην και νυν παράγοντές του να είναι υπέρ της «μετακόμισης» όλων στην ομάδα του Βρυσακίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS