Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΓΑΣ Κοπανού: Τρεις ανανεώσεις και μια επιστροφή!

ΓΑΣ Κοπανού: Τρεις ανανεώσεις και μια επιστροφή!

Την διαμόρφωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε ο ΓΑΣ Κοπανού, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές και την απόκτηση ενός ακόμη.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή τριών "στρατιωτών" της ομάδας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζιβάρα και τα αδέλφια Αλέξανδρος και Χρήστος Οικονόμου, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως κάνουν για πάνω από μια πενταετία. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη τη νέα σεζόν και πολλές επιτυχίες!

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Αλμωπού Αριδαίας για την παραχώρηση του Άγγελου Ορμανίδη στην ομάδα μας. Ο 16χρονος φέρελπις τερματοφύλακας είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας μας και αναμένεται να βοηθήσει τον ΓΑΣ στο πρωτάθλημα, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS