ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεταγραφικό... ντεμαράζ από τη Νίκη Αγκαθιάς! (φωτο)

Σε μία προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ, ύστερα από απουσία τριών χρόνων από αυτό λόγω τη συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, η Νίκη Αγκαθιάς προχώρησε σε μεταγραφικό... ντεμαράζ!

Από το περσινό ρόστερ κράτησε μόλις πέντε παίκτες, τους Ευθυμίου Κοσμά, Μωϋσίδη Νίκο, Τερζή Γιώργο, Τζιλιόπουλο Δημήτρη και Προδρόμου Γιώργο, ενώ απέκτησε ούτε λίγο ούτε πολύ δεκατρείς παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον πολύπειρο Νίκο Τζημογιάννη (κεντρική φωτο)!

Αναλυτικά οι νέοι παίκτες της Αγκαθιώτικης ομάδας είναι οι: Καλογιαννίδης Ηλίας, Συμεωνιδης Σίμος, Καραντουλαμάς Άγγελος, Ιορδανόπουλος Μανόλης, Πέτκος Δήμος, Πετράϊ Θανάσης, Τζημογιάννης Νίκος, Βαχαναηλίδης Σταύρος, Κίτσας, Κύρτσογλου Θωμάς, Κωστέογλου Σταύρος, Παναπακίδης Βασίλης και Μανωλόπουλος Φρίξος!

Μέχρι την Δευτέρα 23/8, που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση προπονητών και παικτών, θα έχουν αποκτηθεί άλλοι πέντε παίκτες, όλοι έμπειροι, με προϋπηρεσία στην Γ΄ Εθνική και με αυτούς η Νίκη θα κλείσει το ρόστερ της, το οποίο θα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.