Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ.  Μαρίνας, αποκτώντας τους Σοφοκλή Ράδη και Θανάση Μπουρδάνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του Mέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 23χρονο (21/02/1998) ποδοσφαιριστή Σοφοκλή Ράδη. Ο Σοφοκλής Ράδης αγωνίζεται ως αμυντικός και την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Βέροιας και του ΑΟ Παλαιόχωρας. Καλωσορίζουμε τον Σοφοκλή στην οικογένεια του ''Μέγα'' και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα περίοδο!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την απόκτηση και καλωσορίζει στην ομάδα μας τον 24χρονο (14/04/1997) μεσοεπιθετικό,Θανάση Μπουρδάνο. Ο Θανάσης Μπουρδάνος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία σε ΓΑΣ Ροδοχωρίου,Κρύα Βρύση,Ατρόμητο Διαβατού ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στον Αστέρα Τριποτάμου εντυπωσιάζοντας με την συνολική του εικόνα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Αποκτήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Γ εθνική στον ΠΑΟΚ Άλεξανδρείας... Φέτος ο Θανάσης Μπουρδανος ξανά γύρισε στην ομάδα μας για να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.... Το Δ.Σ. και η οικογένεια του ''Μέγα'' τον καλοσορίζουν του εύχονται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS