Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣΗ: Ειρωνική συμπεριφορά καταγγέλλει η πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας!

ΕΠΣΗ: Ειρωνική συμπεριφορά καταγγέλλει η πρόεδρος της Αγ. Μαρίνας!

Με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο fb, η πρόεδρος του Μ. Αλεξάνδρου Αγ. Μαρίνας κα Μαυροπούλου, "κατακεραυνώνει" την ΕΠΣ Ημαθίας, για την συμπεριφορά υπαλλήλου της Ένωσης προς το πρόσωπό της και κατ' επέκταση προς τα σωματεία της δύναμής της.

Συγκεκριμένα αναφέρει:  

"Αγαπητοί κύριοι της  ΕΠΣ ΗΜΑΘΊΑΣ.

θα ήθελα να σας θυμίσω, γιατί μάλλον το ξεχάσατε, πως στα γραφεία που κάθεστε και πληρώνεστε αδρά, βρίσκεστε για να εξυπηρετείται τα σωματεία και τις διοικήσεις που βάζουν με παρα πολύ κόπο και ιδρώτα τα λεφτά τους για να έχουμε και να λέμε, πως στον νομό μας υπάρχει πρωτάθλημα και αθλητισμός..... 

Και όχι για να μας ειρωνεύεστε και να μην μας δίνετε ελευθέρας,  όχι γιατί δεν εχετε, αλλά γιατί έχετε πρόβλημα με την ομάδα μας, την διοίκηση μας. 

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αφού στο κάτω κάτω τις πληρώνουμε και μιλάω για υγειείς συλλόγους, που δεν σας χρωστάνε ούτε ένα ευρώ.

Δεν  σας πληρώνουμε για να  κάθεστε μέσα σε εκείνο το γραφείο, μέσα στο αιρκοντίσιον, για να μας  απειλείται με εκφράσεις "σκάσε μην σου χώσω καμία κουτουλιά", χθεσινή και προχθεσινή....... που θα σε σεβαστώ κιόλας"

Πληρώνεστε για να εξυπηρετείται τις ομάδες και τους παράγοντες.

Αν δεν μπορείτε να παραιτηθείτε.

Χωρτασαμε από τα λάθη σας, μπουχτίσαμε από τη συμπεριφορά σας. 

Γι'αυτό, αν θέλετε να λέγεστε σωστοί υπάλληλοι της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, να μάθετε να σέβεστε τους παράγοντες του ποδοσφαίρου".

Με εκτίμηση 

Η πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS