Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κίνδυνος να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Κοπανός

Κίνδυνος να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ο Κοπανός

Ύστερα από δύο αποτυχημένες Γενικές συνελεύσεις, λόγω μη ύπαρξης απαρτίας, τα πράγματα είναι «σκούρα» για την ομάδα του Κοπανού, που βρίσκεται προ του φάσματος να μην πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Η έλλειψη ενδιαφέροντος, από την πλευρά των φίλων της ομάδας, έχει να κάνει και με την μη ενασχόληση με αυτή, του βασικού χρηματοδότη της επί σειρά ετών Δημήτρη Χατζηπαυλίδη, κάτι που το έκανε γνωστό και δημόσια.

Σήμερα Τρίτη θα γίνει η επαναληπτική Γ.Σ., η οποία θα κρίνει το μέλλον της ιστορικής ομάδας.  

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«ΜΕΤΑ ΤΗΝ Γ. Σ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/07 ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΜΕΛΩΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ 1 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ Γ. Σ. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 27/07 ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:00 ΩΣ ΤΙΣ 22:00.

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ, ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ Γ. Σ. ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS