Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε επαγγελματικά πρότυπα ο Φίλιππος Μελίκης - Η συνέντευξη τύπου (video)

Σε επαγγελματικά πρότυπα ο Φίλιππος Μελίκης - Η συνέντευξη τύπου (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το νέο ΔΣ του Φίλιππου Μελίκης και ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέας Καλαϊτζίδης, στην οποία έγινε και η επίσημη παρουσία του προπονητή του Νίκου Παπανώτα.

Σε αυτή μίλησαν όλα τα παριστάμενα μέλη της διοίκησης, οι Γιώργος και Βασίλης Ντάμτσιος, ο Κώστας Γερουλίδης, όπου χαιρέτησαν την παρουσία του Α. Καλαϊτζίδη, ενώ αναφέρθηκαν και στις προσπάθειες που γίνονται για το γήπεδο, καθώς και την προσοχή που θα δείξουν στην Ακαδημία.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης εξήρε το ενδιαφέρον και την όρεξη για δουλειά των μελών του Δ.Σ., ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκιρίνη για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια που προσφέρει στον σύλλογο, οριοθέτησε τους στόχους, με ένα πλάνο 3ετίας, ενώ έκανε γνωστό ότι εντάχθηκε και η Ακροβατική γυμναστική στον Φίλιππο.

Τέλος ο προπονητής Ν. Παπανώτας ανέφερε ότι στόχος του είναι η ομάδα να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστική και για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται θέληση και υπομονή.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS