ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διοικητική «βόμβα» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας!

Ένας άνθρωπος, που τάραξε μπορούμε να πούμε τα τελευταία χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, με τις μεταγραφικές κυρίως κινήσεις, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του χωριού του, τον Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, έρχεται να βάλει «βόμβα» στα θεμέλιά του!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη, τον πρόεδρο του Μέγα, ο οποίος πήρε την απόφαση να κάνει την πιο ηχηρή μέχρι σήμερα μεταγραφή, που αφορά τον.. εαυτό του αλλά και κάποιους άμεσους συνεργάτες του!

Συγκεκριμένα, "μετακομίζει" διοικητικά από την Αγία Μαρίνα στη Μελίκη, αφού έχει δώσει τα χέρια με τους παράγοντες του Φιλίππου, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ιστορικής ομάδας, η οποία έχει την απαραίτητη οργάνωση, τα τμήματα υποδομής, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όχι όμως την απαιτούμενη οικονομική άνεση, για να πρωταγωνιστήσει στην Α' κατηγορία.

Την τελευταία, την εγγυάται με την παρουσία του ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης, που θα πάρει για την θέση του προπονητή τον ικανότατο και έμπειρο Νίκο Παπανώτα, ενώ θα ενισχύσει τον Φίλιππο Μελίκης με όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες που αυτή την στιγμή έχει η Αγ. Μαρίνα!

Όσο για τη νυν ακόμη ομάδα του τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, δεν πρόκειται να τον αφήσει στην τύχη του. Θα συνεχίσει στην Α΄ ΕΠΣΗ, όχι όμως με την δυναμική που είχε τα τελευταία χρόνια, αφού εκ των πραγμάτων θα αποδυναμωθεί.

Γι΄ αυτό και σήμερα Παρασκευή συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να κάνει γνωστό στα μέλη του Δ.Σ, την απόφασή του, όμως σε αυτή δεν υπήρξε απαρτία και έτσι η επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί στις 14/5.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, αύριο Σάββατο (8/5), ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης με τους συνεργάτες του, θα έχουν συνάντηση με την διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης, στην οποία θα επισημοποιηθεί η μεταβίβαση της διοίκησης.