ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σήμερα θα γνωρίζουμε τους υποψήφιους για το ΔΣ της ΕΠΣΗ – Τα ονόματα που «παίζουν»

Την Δευτέρα 29/3 θα γίνουν οι εκλογές για το ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας, με το παρασκήνιο, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, καλά να κρατεί.

Σήμερα, τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου ΔΣ, στο οποίο θα συζητηθούν όλες οι υποψηφιότητες, θα γίνουν δεκτές, η θα απορριφτούν κάποιες από αυτές και κατόπιν λογικά θα γνωστοποιηθούν.

Η ΚΕΡΚΙΔΑ, είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο, που ακόμη και την τελευταία μέρα  υποβολής υποψηφιοτήτων παίζεται, όμως ας μας επιτραπεί να μην δημοσιευτεί το παραμικρό, γιατί μόνο λύπη στους λάτρεις του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου μπορεί να προκαλέσει.

Όσον αφορά τώρα, αυτούς που έχουν πάρει το «πράσινο φως» για να είναι υποψήφιοι,  πρόκειται για τον νυν και υποψήφιο εκ νέου πρόεδρο Μουρτζίλα Στέργιο και τους: Ποζιάδη Γιάννη, Μηνά Γιάννη, Μουχτάρη Χρήστο, Καζίλη Νίκο, Μπιτέρνα Αλέκο, Αδαμίδη Παύλος, Γεωργιάδη Στέλιο, Χατζηδήμο, Λιθοξόπουλο, Μαστοροδήμο Κώστα, Παπαδόπουλο Βασίλη, Ματσούκα Δημήτρη, ενώ με ερωτηματικό είναι τα ονόματα των Καλαϊτζίδη Ανδρέα, Κυτούδη.

Επίσης, υπάρχουν και 4 υποψήφιοι που κατεβαίνουν, όπως δηλώνουν ανεξάρτητοι και είναι οι: Παναγιωτίδης Αβραάμ (υποψήφιος πρόεδρος), Γερουλίδης Κώστας, Σαρηκυριακίδης Γιάννης και Καραβαβές.