Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χάνει την σεζόν ο Κώστας Βούλγαρης στο Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας!

Χάνει την σεζόν ο Κώστας Βούλγαρης στο Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας!

Μπορεί ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας να συνέχισε νικηφόρα και στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ, επικρατώντας του Άχθου Αρούρη εκτός έδρας με 3-1, όμως η επιτυχία του αυτή επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Βούλγαρη.

Ο Μακροχωρίτης παίκτης υπέστη ρήξη χιαστών στο συγκεκριμένο ματς και πλέον τίθεται στο περιθώριο ή καλύτερα χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αφού θα απουσιάσει περίπου για ένα 8μηνο!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κ. Βούλγαρη έρχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στον κυανόλευκο σύλλογο όσον αφορά στον επιθετικό τομέα, αφού λογίζονταν μέσα στους παίκτες που σκοράρουν.

Η ανακοίνωση

Ο προεδρος, το Δ.Σ, το προπονητικο τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας αφιερώνουν την νίκη στον άτυχο της σημερινής αναμέτρησης Κώστα Βουλγαρη για τον σοβαρό τραυματισμό του και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους και στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας.
Ο Προεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του συλλόγου μας θα είναι στο πλευρό σου.

Για το 3 στα 3

Από εκεί και μετά, ο Μέγας Αλέξανδρος έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τον ΓΑΣ Κοπανού εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο, με επιδίωξη να κάνει το 3 στα 3, που θα του επιτρέψει να κρατηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπάρμπεκιου τη Δευτέρα

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα 26/10 πρόκειται να υπάρξει μπάρμπεκιου μετά το τέλος της προπόνησης, με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Ανδρέα Καλαϊτζίδη και του γραμματέα Δημήτρη Πελτέκη, λόγω των γενεθλίων του πρώτου και της ονομαστικής εορτής του δεύτερου.

ΠΑΥΛΟΣ  TOYTOYΝΤΖΙΔΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS