Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ρίχνουν… στροφές στην Αγ. Μαρίνα - Αγώνας δρόμου για να επιστρέψει ο Σο

Ρίχνουν… στροφές στην Αγ. Μαρίνα - Αγώνας δρόμου για να επιστρέψει ο Σο

Μπορεί η Αγ. Μαρίνα να μην ικανοποίησε με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Μελίκη, όμως η νίκη που πέτυχε με σκορ 2-0 και η κατάκτηση των πρώτων 3 βαθμών είναι αυτό που μετράει, Με τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Καραμεταξά να τονίζει: «από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Πλέον οι παίκτες της Αγ. Μαρίνας έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με το νεοφώτιστο στην κατηγορία Άχθο Αρούρη, ενώ στα αγωνιστικά, το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ο τραυματισμός του Σο Νιογκάνα. Ο Σενεγαλέζος μέσος ένοιωσε τον αστράγαλό του να γυρνά στην προπόνηση στα μέσα της περασμένης εβδομάδας και έκτοτε υποβάλλεται σε θεραπεία, σε μία προσπάθεια να επιστρέψει όσο το δυνατόν σύντομα, μιας και το κενό του στην πρεμιέρα υπήρξε δυσαναπλήρωτο.

Ακόμα με απόφαση που λήφθηκε οι παίκτες θα προπονούνται μέσα στην εβδομάδα μόνο Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, λόγω της κούρασης που νοιώθουν, λόγω της μεγάλης διάρκειας της προετοιμασίας (9,5 εβδομάδες), αλλά και των ατομικών τους υποχρεώσεων.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS