Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Αγ. Μαρίνα

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Αγ. Μαρίνα

Μετά τη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου με το εμφατικό σκορ 5-1 σε βάρος του Καμποχωρίου εκτός έδρας, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας κινείται από τη Δευτέρα σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται στο γήπεδο "Κωνσταντίνος Πέιος" τον Φίλιππο Μελίκης στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΗ.

Πλην του Αργύρη Μουρατίδη που αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι απόλυτα υγιείς, οι οποίοι και μετέχουν στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Καραμεταξά.

Με τον Γενικό Αρχηγό του "κυανόλευκου" συλλόγου Κώστα Γερουλίδη, ενόψει του αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης, να δηλώνει λακωνικά στο kerkidasport.gr:

"Συνήθως οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο εναρκτήριο ματς με την ομάδα της Μελίκης και να κάνουμε αυτό που πρέπει σαν αρχή στο πρωτάθλημα.

Παύλος Τουτουντζίδης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS