Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαία νίκη-πρόκριση του Αστέρα Τριποτάμου επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!
ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σπουδαία νίκη-πρόκριση του Αστέρα Τριποτάμου επί του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αστέρας Τριποτάμου, που επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στην τελική επικράτηση επί του ΠΑΟΚ της Γ' Εθνικής, ο οποίος ωστόσο έχει ελαφρυντικό ότι ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες την προετοιμασία του.

Το σκορ για τους "κυανόλευκους" άνοιξε στο 30' ο Ζωγράφος με δυνατό σουτ, ενώ στο 65' μετά από εξαιρετική συνεργασία Ανδρίτσου - Λούρη, ο τελευταίος έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84' ο Ανδρίτσος από κοντά, μετά από κάθετη μπαλιά Λούρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γαβράς με βοηθούς τους Μοσχόπουλο και Γκόγκα.

Αστέρας Τριποτάμου: Ευαγγελόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τάσο, Τσίλης, Γιαννόπουλος (52' Ανδρίτσος), Νάσης, Ζωγράφος (87' Τσίλης), Λούρης (89' Γιατράς), Βασιλειάδης (87' Τσαρτιλίδης), Φωτιάδης (52' Τσιφλίδης), Παπουλίδης.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Χατζημιχαήλ, Κίτσας Χ., Μουρατίδης (85' Τσικερτζής), Κολίτσης, Κοντογιάννης, Φουρκιώτης, Χασιώτης, Σακαλής, Αλεξιάδης, Πέτκος, Τεπετός.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS