Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στην Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας ο προπονητής Γιώργος Προδρόμου

Στην Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας ο προπονητής Γιώργος Προδρόμου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Προδρόμου ανακοίνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της για το τμήμα Κ8 με τον προπονητή Προδρόμου Γιώργο ο οποίος είναι κάτοχος UEFA Β’ και τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Ο 38χρονος προπονητής με καταγωγή από την Μαρίνα Νάουσας εργάστηκε την τελευταία οχταετία στα τμήματα υποδομής της ακαδημία ΑΣ Πανοράματος όπως επίσης στον Αριστοτέλη Νάουσας και ΑΟ Μαρίνας. Του ευχόμαστε καλή αρχή με πολλές επιτυχίες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολυετή συνεργασία τον προπονητή Κούγκα Βασίλειο, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το φετινό πρόγραμμα της ομάδας μας. Ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για το μέλλον φίλε Βασίλη όπου ήσουν και θα είσαι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του συλλόγου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS