Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μεταγραφές και ανανεώσεις στον ΠΑΟ Παλατιτσίων

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον ΠΑΟ Παλατιτσίων

Ξεκίνημα για την φετινή σεζόν στον ΠΑΟ Παλατιτσίων, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε εννέα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και άλλες τέσσερις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με 9 ποδοσφαιριστές για την νέα χρονιά είναι η εξής:

Φάνης Βατζαχας, Άκης Τσαπρανης, Δημήτρης Λιόλιος, Σωτήρης Κακαγιαννης, Κώστας Δημουλτσης, Στέφανος Φωτιάδης, Σωτήρης Μοσχόπουλος, Δημήτρης Ματζιρης, Δημήτρης Δαλοπουλος.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν και οι εξής μεταγραφές για την ομάδα μας: Βασιλης Κακαγιαννης από Φίλιππο Μελίκης, Παναγιώτης Δημουλτσης από Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Θάνος Κατσαβος από Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Νίκος Τσιρελης από Καβάσιλα.

Το Δ.Σ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με 3 ακόμα ποδοσφαιριστές, ανακοινώσεις θα υπάρξουν της επόμενες μέρες... Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS