Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Φιλική ήττα στα Κουφάλια - Ολοκλήρωσε άλλη μία μεταγραφή

Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Φιλική ήττα στα Κουφάλια - Ολοκλήρωσε άλλη μία μεταγραφή

Με ήττα συνοδεύτηκε το φιλικό του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας απέναντι στον ΠΑΟ Κουφαλίων εκτός έδρας, το Σάββατο το απόγευμα.

Οι "κυανόλευκοι" του Παναγιώτη Καραμεταξά έχασαν με 2-0 από το συγκρότημα του Ανέστη Τσιτενίδη, με αποτέλεσμα να μετρούν σε 9 φιλικά παιχνίδια επτά νίκες και δύο ήττες.

Οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας παρουσιάστηκαν στο ματς αυτό κατώτεροι του αναμενομένου, υποπίπτοντας σε λάθη αλλά και παρουσιάζοντας εγγενείς αδυναμίες στην απόδοσή τους, τα οποία και εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλός τους, που έδειξε στοιχεία μιας συγκροτημένης και πειθαρχημένης ομάδας και που έχει ως στόχο, όπως έγινε γνωστό, την άνοδο στη Football League.

Στα θετικά της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, η πολύ καλή παρουσία του Σενεγαλέζου Νιογκάνα Σο, παρότι έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, όπως και του Μάριου Αργυρόπουλου που έθελξε με την απόδοσή του, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Αργύρης Μουρατίδης, που έδειξε ότι είναι ανέτοιμος και θέλει κάποιο χρόνο για να φτάσει στα καλά στάνταρ απόδοσής του.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας είχε και κάποιες απουσίες παικτών (Μουστάκας, Τουλουμτζής, Σερασκιέρης, Σαμιώτης), οι οποίες και είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην εν γένει παρουσία της ομάδας απέναντι στα Κουφάλια. Στα αρνητικά, ο τραυματισμός των Χρήστου Μπρέγκου και Ρέις, οι οποίο ακολουθούν πρόγραμμα προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, ο Μέγας Αλέξανδρος προέβη σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον 20χρονο μέσο Κώστα Σοφιανίδη που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε ΦΑΣ Νάουσα και ΠΑΕ Βέροια, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέα Καλαϊτζίδη το βράδυ της Δευτέρας.

Παύλος Τουτουντζίδης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS