Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οριστικά στην Αγ. Μαρίνα ο Αργύρης Μουρατίδης - Η πρώτη του δήλωση

Οριστικά στην Αγ. Μαρίνα ο Αργύρης Μουρατίδης - Η πρώτη του δήλωση

Με την συμμετοχή του τελευταίου σπουδαίου μεταγραφικού αποκτήματος, Αργύρη Μουρατίδη, ολοκληρώθηκε η σημερινή (18/9) προπόνηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας.

Οι "κυανόλευκοι" προπονήθηκαν στο γήπεδο "Μίμης Παπαϊωάννου" της Νέας Νικομήδειας, αντί στο "Κωνσταντίνος Πέιος", σε μια προσπάθεια να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας.

Ο νεαρός αμυντικός, πρώην παίκτης της ΠΑΕ Βέροια και νυν του Μέγα, ικανοποιημένος από την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση της μετακίνησής του στον κυανόλευκο σύλλογο, στις πρώτες του δηλώσεις στο kerkidasport.gr τόνισε: "Θα κάνω ότι μπορώ για να φανώ αντάξιος και της επιλογής που έγινε στο πρόσωπό μου από τους ανθρώπους του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας".

Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου (19/9) έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας στα Κουφάλια, ανάμεσα στην τοπική ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον Παναγιώτη Καραμεταξά να έχει μία ακόμη ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να εξάγει νέα πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παύλος Τουτουντζίδης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS