Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πάει για το… μεταγραφικό "κερασάκι στην τούρτα" ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας!

Πάει για το… μεταγραφικό "κερασάκι στην τούρτα" ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας!

Το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που υπάρχει το τελευταίο διάστημα σε νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, όπως η Πέλλα, η Πιερία και η Ημαθία, αποτέλεσε και τον λόγο της ματαίωσης του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Κεραμιδίου Κατερίνης και το Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, που είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο (12/9) στο γειτονικό νομό.

Κατόπιν τούτου, οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» της Αγίας Μαρίνας, βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδος από την Θεσσαλονίκη, με σκοπό την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού το ερχόμενο Σάββατο επί Θεσσαλονικιώτικου εδάφους.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους που έχει μπει στην τελική ευθεία, με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο «Κωνσταντίνος Πέιος».

Τέλος οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε συζητήσεις με παίκτη, το όνομα του οποίου εφόσον αποκτηθεί θα κάνει αίσθηση!

Παύλος Τουτουντζίδης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS