Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άλλα δύο φιλικά για την Αγ. Μαρίνα μέσα στην εβδομάδα

Άλλα δύο φιλικά για την Αγ. Μαρίνα μέσα στην εβδομάδα

Νικηφόρο υπήρξε και το έκτο τεστ για την Αγ. Μαρίνα, που έδωσε το απογευμα του Σαββάτου στο γήπεδο "Μίμης Παπαιωάννου" της Ν. Νικομήδειας.

Οι κυανόλευκοι του Π. Καραμεταξά επιβλήθηκαν 3-1 του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, αν και η απόδοσή τους δεν κιμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Κάτι βέβαια που είχε να κάνει με το ότι απουσίαζαν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές, στην θέση των οποίων αγωνίστηκαν παικτες που θεωρούνται δεύτερης επιλογής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το τέλος του φιλικού στήθηκε μπάρμπεκιου, όπου μέλη της διοίκησης του συλλόγου, προπονητής, φροντιστής και παίκτες της Αγ. Μαρίνας γεύτηκαν τα κρεατικά εδέσματα που προσφέρθηκαν.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Μ. Αλέξανδρο, θα είναι αυτό με το Μακροχώρι εκτός έδρας στις 9/9, ενώ θα δοθεί και ένα ακόμη φιλικό το Σάββατο 12/9 στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Εθνικό Κεραμυδίου του Λεωνίδα Μπίλη, ομάδα Γ' Εθνικής.

Παύλος Τουτουντζίδης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS