ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικράτησε του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας (φωτο - βίντεο)

Στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας -τυπικά γηπεδούχος- αντιμετώπισε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε ένα φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα και άκρως αισιόδοξα μηνύματα και για τις δύο ομάδες.

Ξέχωρα από την ικανοποιητική απόδοση των ομάδων, αυτό που εντυπωσίασε θετικά ήταν η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Ροδοχωρίου μπήκε φουριόζα, αιφνιδιάζοντας τους τυπικά γηπεδούχους μόλις στο 6′ με σκόρερ τον Θοδωρή Πέτγαζλη (0-1). Σιγά σιγά η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ισορρόπησε, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 26′ με τον Κώστα Βούλγαρη (1-1).

Πρωτόγνωρο γεγονός για φιλικό ματς στο 38′ του αγώνα, όταν ο διαιτητής Χαράλαμπος Σουκίρογλου αποχώρησε από το γήπεδο εκφράζοντας την αντίδρασή του στις διαμαρτυρίες της εξέδρας! Τη θέση του πήρε ο Σούλης Σταφυλίδης, που διηύθυνε έως το τέλος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πριν βγει το ημίχρονο η Αγία Μαρίνα έφερε τούμπα το ματς, με σκόρερ στο 42′ τον Χρήστο Σαμιώτη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 80′ ο νεαρός Άγγελος Λέκκα, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ.

Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας (Καραμεταξάς): Ηλιάδης, Κούκλας Α., Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Τουλουμτζής, Σερασκιέρης, Μέκκα Αντ., Βούλγαρης, Χανιώτης, Αργυρόπουλος, Κούκλας Βαλ.(αρχική ενδεκάδα), Μουστάκας, Κωστόπουλος, Νιογκάνα, Μέκκα Άγγ., Μέκκα Αλ., Σάρκα, Φωτόπουλος,  Κούβαρος.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (Τενεκετζής): Θεοδωσιάδης, Γαλανός, Γκιόσια, Ασλάνογλου, Μωυσίδης, Παρηγορίδης, Κουλιανίδης, Καψάλης, Γιαμαλίδης, Πέτγαζλης, Λαμπρίτσιος (αρχική ενδεκάδα), Γεωργιάδης, Λαφάρας, Ψηρίδης, Τσακίρης, Νικολάου, Ντεμίρι, Μάνη, Καζεπίδης, Κατσαράκης, Σκούρτα, Ορφανίδης, Ταούλας.

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο...