ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μέρκος Καραλιόπουλος: «Να παρουσιάσουμε μια Νάουσα αντάξια της ιστορίας της»

Ένα κομμάτι της ποδοσφαιρικής Νάουσας, αποτελεί και ο νέος προπονητής της Μέρκος Καραλιόπουλος, ο οποίος το 1995 πήρε μεταγραφή από την ομάδα του χωριού του, το Καμποχώρι, στον ΦΑΣ Νάουσα. 

Στους κυανόλευκους έμεινε 3 χρόνια, αφού τα λαγωνικά του Άρη τον ανακάλυψαν και τον πήραν στους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης.

Ο Καραλιόπουλος, πριν δύο εβδομάδες όταν του έκανε πρόταση ο ΦΑΣ να κάτσει στον πάγκο του και να τον καθοδηγήσει για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ, δεν αρνήθηκε την πρόκληση. Και είναι πρόκληση γι αυτόν ο πάγκος της Νάουσας, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της Ημαθίας.

Σε δηλώσεις του στον συνεργάτη μας Λάκη Λαζάρου, τόνισε:

«Θα στηθεί μια ομάδα που θα έχει σαν βάση της τον περσινό κορμό, η οποία θα ενισχυθεί και με άλλους παίκτες που θα έρθουν. Θα προσέξουμε και θα κάνουμε δουλειά στις υποδομές, έτσι ώστε να παρουσιαστεί μια Νάουσα αντάξια της ιστορίας της και των απαιτήσεων της κατηγορίας.

Οι συνθήκες προετοιμασίας τη ομάδας μας παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, γιατί είναι υποχρεωμένη η Νάουσα από την ιστορία της να πρωταγωνιστήσει και αυτή την περίοδο.

Όσον αφορά τα φιλικά, αυτά θα τα ξεκινήσουμε μετά από μια εβδομάδα».