ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική "τεσσάρα" της Α.Ε. Σχοινά στα Καβάσιλα (φωτο - βίντεο)

Ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα είχαν οι δύο προπονητές Γιάννης Χατζηαθανασίου και Αλέξης Κατσάρας, στο φιλικό της Τετάρτης (26/8) μεταξύ ΑΕ Καβασίλων και ΑΕ Σχοινά.

Οι δύο νεοφώτιστες αλλά αρκετά φιλόδοξες ομάδες και σε ένα τερέν που θύμιζε... περσικό χαλί(!), χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Καβασίλων.

Ανώτεροι -όπως ήταν αναμενόμενο- στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς οι φιλοξενούμενοι, επικράτησαν με σκορ 4-0. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αρκετά, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, με κορυφαία αυτή του χαμένου πέναλτι στο 62′.

Τα γκολ σημείωσαν οι Χαλβατζής (22′), Λαμπρόπουλος (40′), Συμεωνίδης (53′) και Θεοδώρου (80′). Άτυχος στάθηκε ο Γατόπουλος για τους γηπεδούχους που έχασε πέναλτι στο 62′.

ΑΕ Καβασίλων (Χατζηαθανασίου): Μανιόπουλος, Μαρούδας, Πειστικός, Μουρατίδης, Κουτσιάδης, Φωτιάδης, Τσίπης Κ., Τσίπης Χ., Ψαλίδας, Πάτρας, Γατόπουλος.

ΑΕ Σχοινά (Κατσάρας): Μουσκεφτάρας, Βουλγαρόπουλος, Κίτσας Ελ., Πέικος, Μπουκλάς Α., Αβραμόπουλος, Κίτσας Ν., Πέτκος, Πετράι, Λαμπρόπουλος, Χαλβατζής. Έπαιξαν και οι Συμεωνίδης, Τσιβούλας, Λαζής, Πιπιλιαρίδης, Θεοδώρου, Κωτούλας, Τριανταφυλλόπουλος.

Πατήστε για να δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα...