Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Λευκός καπνός" και νέο Δ.Σ. στον Αχιλλέα Νάουσας!

"Λευκός καπνός" και νέο Δ.Σ. στον Αχιλλέα Νάουσας!

Ξεπέρασε τον σκόπελο που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα στο διοικητικό κομμάτι του Αχιλλέα Νάουσας, ελέω Κοροναιού αλλά και της... συγκομιδής των ροδάκινων, καθώς η Νάουσα πλέον από βιομηχανική πόλη στράφηκε στην πλειοψηφία της στον αγροτικό τομέα, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία δυστοκία συγκρότησης νέου Δ.Σ. στην ομάδα.

Ευτυχώς ξεπεράστηκε χάρη στην προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων που αγαπούν τον σύλλογο. Έτσι το νέο Δ.Σ. του Αχιλλέα έχει ως εξής:

Στο τιμόνι του συλλόγου θα βρίσκεται πλέον ο γνωστός φίλος του Αχιλλέα Νάουσας, Χρήστος Φίτος με αναπληρωτή του τον επίσης γνωστό Βασίλη Χονδρό. Η θέση του Γραμματέα περνάει και πάλι στα χέρια του Βαγγέλη Ζέφυρου, ενώ του Ταμία στον Γεώργιο Πολύζο. Το ΔΣ πλαισιώνουν ακόμη οι Μισερλίδης Στέλιος, Τέγος Σταύρος, Μέσκος Μαργαρίτης, Δημητρίου Δημήτριος και Τυρίντζης Α.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον επόμενο προπονητή αλλά και το ρόστερ τις ομάδος, με σκοπό να γίνουν προσθήκες σε ορισμένες θέσεις που πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα.

Τέλος στην σκέψη του νέου ΔΣ είναι να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν το στάδιο της προετοιμασίας σε κατάλληλο γήπεδο μιας και της Παναγιοπούλας, όπου προετοιμάζονταν τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα, είναι πλέον ακατάλληλο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS