Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποχώρηση του Γιάννη Τσιατση από την Αγ. Βαρβάρα

Αποχώρηση του Γιάννη Τσιατση από την Αγ. Βαρβάρα

Με επιστολή του στα τοπικά ΜΜΕ, ο επί σειρά ετών παράγοντας της Αγ. Βαρβάρας Γιάννης Τσιάτσης, κάνει γνωστή την αποχώρησή του από την ομάδα, την οποία υπηρέτησε πιστά επί 10 έτη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

 «Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να γνωστοποιήσω την αποχώρηση µου από το Σύλλογο που αγάπησα και υπηρέτησα τα τελευταία 10 χρόνια (από το Μάιο του 2010 µέχρι και σήµερα) από οποιαδήποτε θέση ή αρμοδιότητες που µου δόθηκαν.

Δέκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας σε όλες τις εκδηλώσεις των τμημάτων της ομάδας (ανδρικό, γυναικείο, και κυρίως στα τμήματα υποδομής), με πολλές αναμνήσεις αλλά και πολύ καλές στιγμές με αποκορύφωμα την παρουσία της παιδικής ομάδας Κ14 στους τελικούς την περίοδο 2017-19 και την επόμενη χρονιά την παρουσία της εφηβικής ομάδας Κ16 στους τελικούς της ΕΠΣ Ημαθίας με προπονητή τον Κώστα Μουρτζίλα.

Προσωπικοί κυρίως λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα , ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν.

Εύχομαι στο Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και να συνεχίσει με επιτυχίες στο μέλλον».

Με εκτίμηση
Ιωάννης Τσιάτσης

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb