Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θετικά νέα στην Γ.Σ. του ΦΑΣ Νάουσα - Σοβαρό επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης

Θετικά νέα στην Γ.Σ. του ΦΑΣ Νάουσα - Σοβαρό επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης

Παρουσία του δημάρχου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε η  εκλογική συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα, με τα νέα, δια χειλέων Μιχάλη Αλεξιάδη, για την εξεύρεση νέου διοικητικού σχήματος, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Αποστόλη Μπέκα, να είναι ιδιαίτερα θετικά.

 Όπως δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης στο σώμα (της συνέλευσης προήδρευσε ο Θωμάς Μπιγκάνος) υπάρχει ενδιαφέρον από τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Δανιηλίδη, που έχει έτοιμο το διοικητικό σχήμα.

Ο τέως πρόεδρος κ. Μπεκας παρουσίασε τον ισοσκελισμένο απολογισμό της Νάουσας, που ανήλθε στις 52.000 ευρώ. Στην τοποθέτηση του ο κ. Καρανικόλας κάλεσε σε συνάντηση τις επόμενες μέρες στο δημαρχείο τον ενδιαφερόμενο κ. Δανιηλίδη και τους συνεργάτες του, μαζί με τον τέως πρόεδρο κ. Μπέκα, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν τα οργανωτικά ζητήματα της νέας περιόδου.

Πηγή: eleytheriadhs.blogspot.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb