ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρεις επιστροφές στο Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυσή του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνοντας την επιστροφή τριών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος κ.Ανδρεας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του τερματοφύλακα Σακρα Μανώλη γεν. 2002. Ο Μανώλης αγωνίστηκε Ακαδημία της Βέροιας, στην Ακαδημία του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρινας στην συνέχεια δόθηκε στην ομάδα του Απόλλων Αγίου Γεωργίου Β' ερασιτεχνική και φετός θα ενταχθεί στην ανδρική ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρινας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς και μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες!

Ο προεδρος κ.Ανδρεας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Αλέξανδρου και Αγγελου Λεκα. Οι δυο ποδοσφαιριστές γεν. 2003 ξεκίνησαν από την Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας Κ-8 Κ-10 Κ-12 Κ-14 Κ-16 δόθηκαν πέρσι δασικοί στον Απόλλων νέας Λυκογιάννης και φέτος θα ενταχθούν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμους και μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες!