Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποχωρεί ο Παπατζίκος από την Αγ. Βαρβάρα - Σε αναζήτηση νέου τεχνικού

Αποχωρεί ο Παπατζίκος από την Αγ. Βαρβάρα - Σε αναζήτηση νέου τεχνικού

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας, καθώς ο Αντώνης Παπατζίκος αποχωρεί για την Ρόδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O Αγροτικός αστέρας Αγιάς Βαρβάρας ευχαριστεί τον Προπονητή και φίλο ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ για την άψογη συνεργασία.

Το χρονικό διάστημα που έμεινε στην ομάδα μας κατάφερε εις πέρας όλες τις προκλήσεις που εμφανίστηκαν στο δρόμο του, και μαζί με τις παίκτριες, την άνοδο στην Α εθνική.

Ο Αντώνης με πολύ χαρά και ενθουσιασμό αποδέχτηκε να αναλάβει και φέτος την ομαδα μας αλλά δέχτηκε αναπάντεχη προσταση με πολύ καλές προοπτικές για τον ίδιο( βοηθός προπονητή) ,από την ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ που αγωνίζεται στη ΚATHΓOPIA : football league με ΠPOΠONHTH τον κ. BEΛITZEΛO KΩΣTA.

Μετά από πολύ κουβέντα καταφέραμε να τον πείσουμε να αρπάξει την ευκαιρία και να δεχτεί. Τον ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό του ,ανεβάζοντας τον πήχη σε όλους εμάς!

Καλή επιτυχία Αντώνη από καρδιάς ,και να μην ξεχνάς ότι θα ανήκεις πάντα στην οικογένεια μας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS