Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκίνησε η Β' Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C στην Ημαθία (φωτο)

Ξεκίνησε η Β' Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C στην Ημαθία (φωτο)

Ξεκίνησε σήμερα η Β/ Φάση της Σχολής Προπονητών UEFA C που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην περιοχή της Ημαθίας, με τη συμμετοχή 18 υποψηφίων προπονητών.

Η σχολή είχε ξεκινήσει τις εργασίες της τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε διακοπεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων που ειχε επιβάλλει η κυβέρνηση για την προστασία της δημόσιας υγείας.
 


Το πρωί πραγματοποιήθηκε η εξέταση της θεωρίας στο ξενοδοχείο VERIOPOLIS υπό την επιτήρηση του εκπαιδευτή της ΕΠΟ κ. Θωμά Μεταξά, ενώ το απόγευμα ξεκίνησε η αντίστοιχη διαδικασία στο πρακτικό σκέλος με την εξέταση των πρώτων υποψηφίων στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων, υπό τους κ.κ. Γιάννη Γκίση και Θωμά Μεταξά.


Τις εργασίες της σχολής τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Μουρτζίλας Στέργιος, ο οποίος καλωσόρισε τους υποψηφίους προπονητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.


Αξιοσημείωτο ειναι το γεγονός ότι πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη σχολή προπονητών της ΕΠΟ που πραγματοποιείται στη μετά-κορωνοιου εποχή, με τα νέα δεδομένα, σύμφωνα πάντοτε με τους υγειονομικούς κανόνες που έθεσε η Πολιτεία, στο πλαίσιο του περιορισμού της πανδημίας.

Η σχολή θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο, στα Παλατίτσια, με το υπόλοιπο πρόγραμμα των εξετάσεων του πρακτικού σκέλους, ενώ το διαγωνιστικό κομμάτι θα ολοκληρωθεί με την εξέταση και των υπολοίπων υποψηφίων προπονητών της σχολής σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από την ΕΠΟ στο αμέσως προσεχές διάστημα.

  

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS