Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρεις ακόμη ανανεώσεις για τον Φίλιππο Μελίκης

Τρεις ακόμη ανανεώσεις για τον Φίλιππο Μελίκης

Τρεις ακόμη ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Φίλιππος Μελίκης.

Αναλυτικά:

Ανανέωσε και ο Παναγιώτης Βενιόπουλος, ο οποίος έκανε δυναμική επανεμφάνιση πέρυσι, δείχνοντας ότι ξεπέρασε τους σοβαρούς τραυματισμούς των προηγούμενων χρόνων και κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν. Παρα το βαρύ του επαγγελματικό πρόγραμμα δήλωσε και φέτος με προθυμία παρών στη νέα προσπάθεια.

Μπορεί να είχε να παίξει αρκετά χρόνια αλλά με μεγάλη ωριμότητα και διάθεση διέψευσε τους πάντες συμβάλλοντας στην περσινή καλή πορεία της ομάδας. Με οδηγό την περσινή εξαιρετική του χρόνια ο Πασχάλης Μελιοπουλος συνεχίζει και φέτος στο Φίλιππο Μελίκης.

Συνεχίζει στο Φίλιππο Μελίκης και ο νεαρός αλλά συνάμα έμπειρος Βαγγέλης Παρσοπουλος. Ο πολυσύνθετος αμυντικός αναμένεται και φέτος να αποτελέσει ένα βασικό στέλεχος στην άμυνα του Φιλίππου Μελίκης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS