Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αποχωρεί από την προεδρία του ΑΟ Μαρίνας ο Μανώλης Καραντώνης!

Αποχωρεί από την προεδρία του ΑΟ Μαρίνας ο Μανώλης Καραντώνης!

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΑΟ Μαρίνας έκανε γνωστή ο Μανώλης Καραντώνης!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε μήνυμά του στο fb:

3 μέρες γράφω σβηνω λόγω της στεναχώριας αυτής της ανακοινωσης και κατέληξα με ηρεμία στην παραίτηση μου από Πρόεδρος του ΑΟΜ. Οι λόγοι είναι η μη ολοκλήρωση νέας διοίκησης για τους λόγους ( covid-19 και μη γνώσης τι μέλη γενέσθαι στην μετέπειτα πορεία του άμεσου μελλοντως, απαξίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λόγω της εξέλιξης της καθημερινότητας και τρίτον λόγω φόρτου εργασίας και μη διαθέσιμου χρόνου πλεον για την σωστή λειτουργία της ομάδος. Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι δεν γίνεται να είμαι μόνος με 1-2 ατομα ακομα που ήδη "τρεχω" 2 επιχειρήσεις επαγγελματικα ενω χρειάζεται τουλάχιστον 10 να ασχολούνται με την ομάδα.

Θα ήταν πολύ εγωιστικό και αφελής να συνεχίσω με κόστος την μη καλη λειτουργία και των επιχειρήσεων μου και της ομάδος λόγω βιάστηκων η ημιτελων προσπαθειών δίχως την επίβλεψη μου και στους 2 τομεις. Θελω να πω ένα μεγάλο συγνωμη στον προπονητή Χρήστο Μποζινη που είχε όνειρα για την ομάδα και που σχεδιάσαμε ένα πολύ καλό πρότζεκτ για φέτος αλλα λόγω άτυχων συγκυριών και της τελευταίας στιγμής δεν έγινε πραγματικότητα.

Να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους,διαιτητές, την ΕΠΣ Ημαθίας ολους τους παράγοντες και παικτες των ομάδων που έγιναν φίλοι μου και που τους γνώρισα. Μια μεγάλη υποχρέωση και τιμή σε όλους τους προπονητές που "ετρεξαν" το αγωνιστικό τμημα με περίσσια πίστη και ανιδιοτέλεια. Όλα τα μαγαζιά τους χορηγούς και τους φιλάθλους που μας ακολούθησαν σε όλη την Ημαθια και οικονομικά και με την παρουσία τους και με πίστη στο πρόσωπο μου και την ομάδα.

Το μεγαλυτερο Ευχαριστώ ανήκει στους παίκτες που τίμησαν την φανέλα του ΑΟΜ και έδωσαν ολο το εγω τους όντας παιδια του μεροκάματου και του μόχθου αψηφώντας την κούραση και τους τραυματισμούς τους και τους υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους και εξω απ' τα σύρματα να τους χειροκροτώ όπου και να αγωνιζονται.

Τέλος αφήνουμε πίσω μας εγκαταστάσεις, κερκίδες, αποδυτήρια, υγειονομικούς χώρους, εξοπλισμο, κυλικείο, περίφραξη και μηχανήματα αξίας 20.000 ευρώ κάνοντας το γήπεδο μας έναν στολίδι που θα μεινει παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια και την επόμενη διοίκηση...

Σας ευχαριστώ όλους εκ βαθέων και συγνωμη αν εν αγνοία μου στεναχωρησα καποιον...!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS