Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αχιλλέας Νάουσας ευχαριστεί τον Παναγιώτη Καραμεταξά

Ο Αχιλλέας Νάουσας ευχαριστεί τον Παναγιώτη Καραμεταξά

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή την αποχώρηση από την ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, εξέδωσε ο Αχιλλέας Νάουσας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

O Παναγιώτης Καραμεταξάς πέρα από ποδοσφαιριστής θήτευσε τα τελευταία χρόνια ως προπονητής της ομάδος μας, προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις ότι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Συλλόγου. Όλα αυτά τα χρόνια αγαπήθηκε από αθλητές, γονείς και τις διοικήσεις για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την προσήλωσή του στο έργο που προσέφερε στον Αχιλλέα.

Ήταν κι αυτός θερμός συμπαραστάτης των τελευταίων διοικήσεων του συλλόγου με το έργο του, αλλά κυρίως με το ήθος του, στο δύσκολο έργο της ανάκαμψης της ομάδος και της επανόδου του στα ψηλότερα σκαλιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τις Ημαθίας.

Δυστυχώς οι συνεργασίες έχουν ημερομηνία λήξης, όμως οι φιλίες είναι και πρέπει να είναι παντοτινές και έτσι θα παραμείνει μεταξύ μας. Φίλε Παναγιώτη η πόρτα του Αχιλλέα θα είναι για σένα πάντα ανοικτή. 

Η μεγάλη οικογένεια του Αχιλλέα Νάουσας σε ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του. Είσαι κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην νέα σου ομάδα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Αχιλλέα Νάουσας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS