Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας και η Ολίνα Μπαξεβάνου

Συνεχίζει στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας και η Ολίνα Μπαξεβάνου

Την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας θα φοράει για μία ακόμη σεζόν η ταλαντούχα Ολίνα Μπαξεβάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανανέωσε και η ΟΛΙΝΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ

Η Ολινα είναι 16 ετών και φοράει το νούμερο 13 στη φανέλα της. Αγωνίστηκε σαν αριστερό και δεξί χαφ μέχρι το 2018,και από πέρσυ αγωνίζεται σαν σέντερ φορ.

Αγωνίζεται εδώ και 3 χρόνια στην εθνική κορασίδων. Έχει πάρει μέρος με τα χρώματα της ΑΕΛ ,στο PUVLIC CUP 2019 στη Βουλγαρία όπου και κατέκτησε το χρυσό παπούτσι. Στην ομάδα μας αγωνίζεται 5 χρόνια. Την φετινή σεζόν κατάφερε και αποκτήσει το χρυσό παπούτσι, και ανακηρύχθηκε η καλύτερη σκόρερ με 18 γκολ σε όλη την Β εθνική.

Η δήλωση της παίκτριας:

Είμαι πολύ περήφανη που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσες σπουδαίες παίκτριες .Με λυπεί το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα λόγο του corvid19, αλλά με ευχαριστεί ότι με την αναδιάρθρωση ανεβήκαμε Α Εθνική. Εγώ προσωπικά υπόσχομαι να αγωνιστώ με πολύ σθένος και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομαδα μου. Η ομάδα για μένα είναι η οικογένεια μου και εύχομαι του χρόνου όλες οι αδερφές μου να το ευχαριστηθούν ,και να το απολαύσουμε στο έπακρον και' φυσικά να μην έχουμε τραυματισμούς όπως φέτος που ταλαιπωρήθηκαν αρκετές παίκτριες μας. Καλό καλοκαίρι.

Η διοίκηση εύχεται στην Ολινα καλή συνεργασία και καλό καλοκαίρι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS