Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη ανανεώσεις στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας

Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη ανανεώσεις στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας

Ακόμη δύο παίκτριες ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία!

Αναλυτικά:

Συνεχιζει και η ΣΤΕΛΛΑ ΔΑΝΔΕΛΗ

Η Στέλλα ειναι 17 ετών και παίζει στη θέση του τερματοφύλακα εδώ και δύο χρόνια. Η πανύψηλη έφηβη εχει πάρει τα πτυχία της Β1 γαλλικα(κρατικο) Β2 αγγλικα(esb)

Η δήλωση της παίκτριας

Εύχομαι καλή επιτυχίασε όλες τις συμπαικτριες μου.Πρώτα απο όλα να το διασκεδάσουμε και οχι άλλους τραυματισμούς.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΡΕΝΟΒΙΑΔΟΥ από το team

Η 25 χρονών παίκτρια εδώ και 8 χρόνια φοράει την φανέλα με το νούμερο 6 και αγωνίζεται στη θέση αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ.Το 2011 είχε λάβει μέρος στα κλιμάκια της εθνικής κορασίδων.

Η δήλωση της παίκτριας:

Η χρονιά που μας πέρασε κύλησε όπως το θέλαμε.. είχαμε βάλει ένα στόχο και τον πετύχαμε, και αυτός ο στόχος ήταν η Α Εθνική. Περιμένω την καινούργια χρονιά με ανυπομονησία. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα.

Καλή συνεργασία Νικολέτα....

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS