Ακόμη τρεις ανανεώσεις στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας

Ακόμη τρείς παίκτριες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.

Αναλυτικά:

Τρίτη παίκτρια από την Θεσσαλονίκη που ανανέωσε εχθές, η ΛΥΔΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Η Λυδία είναι 26 χρονών φοράει το νούμερο 7 στη φανέλα της. Αγωνίζεται στη θέση αμυντικό χαφ .Έχει τελειώσει της σπουδές της στα ΤΕΦΑ θεσσαλονικης και ολοκληρώνει και το οικονομικό στο ΠΑΜΑΚ.Τα δυο τελευταία χρόνια εργάζεται στους δήμους ως προπονητρια ενόργανης και σε παιδικούς σταθμούς.Έχει παίξει στον ΜΕΝΤΕΚΑ Καλαμαριάς ,στην ελλασόνα και στον αϊ Γιώργη Κρήνης.

Η δήλωση της παίκτριας:

Η άνοδος στην Α εθνική είναι μια απο τις σημαντικότερες επιτεύξεις για μια ομάδα αλλά παράλληλα και μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το μέλλον.Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ισχυρούς αντιπάλους και υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις.Θα κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε σε όλα τα επίπεδα ώστε να έχουμε το καλυτέρο δυνατό αποτέλεσμα.

Καλή συνεργασία Λυδία

Ανανέωσε και η ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Η 15 χρόνη δεν ειναι απλός πολυ ταλαντούχα στο γήπεδό, αλλα και Αριστούχα αποφοίτη γυμνασίου με 19 και 12/14 . Φοράει το νούμερο 14 στη φανέλα της και παίζει στη θέση:αριστερό χαφ.

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο το 2013 στην ακαδημία ποδοσφαίρου Πατρίδας όπου και έμεινε μέχρι το 2017.Η πορεία της στον αγροτικό Αστέρα Αγιάς Βαρβάρας ξεκίνησε το 2018 .

Η δήλωση της παίκτριας:

Το ποδόσφαιρο για εμένα είναι πάθος και ενθουσιασμός και αυτό εύχομαι για την νέα αγωνιστική χρονιά για όλη την ομάδα, να πορευτούν με πάθος και δύναμη.

Καλή συνεργασία Αναστασία και καλή πρόοδο.

Συνεχίζει και η ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία είναι μόλις 14 χρονών αλλά το ταλέντο και θέληση της την κάνει να ξεχωρίζει Είναι ένα κορίτσι που πραγματικά μεταμορφώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μαθήτρια της Γ γυμνασίου .

Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ΠΑΟΚ Κουλούρας (Veria NFC πλέον). Η θέση της ειναι δεξί μπακ/χαφ.

Η δήλωση της παίκτριας

Να παραμείνει αυτό το οικογενειακό πνεύμα που έχουμε στην ομάδα μας και να μην έχουμε πολλούς τραυματισμούς από τη νέα σεζόν.

Καλή επιτυχία μικρούλα μας στην μεγάλη κατηγορία.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΛΟΥΤΑ

Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. ΜΑΛΟΥΤΑ για την φετινή χρονιά που μας προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Ύστερα από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος με τον γιατρό ανανεώθηκε η συνεργασία μαζί του και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την νέα χρονιά.

Όλο το συμβούλιο του ευχόμαστε ότι καλύτερο και τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.