ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας για την παραίτηση Πέιου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αναφορικά με την προ ημερών παραίτηση του προπονητή Φίλιππου Πέιου:

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και η διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής και βοηθός της ανδρικής ομάδας Φίλιππος Πεϊος έχει δώσει την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεχτή.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί. Ο Φίλιππος Πεϊος ήταν δημιουργός και ανέλαβε Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε μια δύσκολη περίοδο το 2016.

Με τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τους συνεργάτες του και την διοίκηση της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας, ποδοσφαιριστές και γονείς και κατά γενική ομολογία προχώρησε σε σημαντικές τομές στην οργάνωση και την εικόνα της Ακαδημίας γενικά.

Δυστυχώς η απόφαση του να αποχωρήσει για δικούς του προσωπικούς λόγους μας στεναχωρεί αφάνταστα. Μας αφήνει όμως γερές βάσεις για να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε και που όλο το οικοδόμημα του Μέγα οραματίζεται για την ακαδημίες του. Ευχόμαστε στον κ. Πεϊο ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Η ακαδημία θα προχωρήσει με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας όπως λειτουργεί μέχρι και σήμερα και με την συμβολή των συνεργατων μας και την εκπαίδευση που προσφέρουμε στους αθλητές μας, συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και προσήλωση στους στόχους μας.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης.