Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Ημαθίας για προβιβασμούς και υποβιβασμούς

Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Ημαθίας για προβιβασμούς και υποβιβασμούς

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και, έχοντας υπόψη την Απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας 33/29-4-2020, βάσει της υπ’ αριθ. 275/45/23-4-2020 Τροπολογίας, που ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων, εντασσόμενη στο Νομοσχέδιο με τίτλο «Κύρωση της από 30/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (Α΄ 75) και άλλες διατάξεις», ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να προχωρήσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου σε άμεση τροποποίηση των Προκηρύξεων των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020, σύμφωνα με τις οποίες:

Για την Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

1. Ολοκληρώνονται οι αγώνες της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 και επικυρώνεται οριστικά η κατάταξη των ομάδων, όπως διαμορφώθηκε κατά τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων. Έτσι οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από την 1η μέχρι και τη 16η θέση.
2. Καταργείται η διαδικασία των play-off και play-out για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.
3. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων: α) ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ στη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία η ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ), β) ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία οι ομάδες που δεν διατηρούσαν μαθηματικές ελπίδες παραμονής κατά τη στιγμή της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος (ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ).

Για τη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

1. Ολοκληρώνονται οι αγώνες της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 και επικυρώνεται οριστικά η κατάταξη των ομάδων, όπως διαμορφώθηκε κατά τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων. Έτσι οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από την 1η μέχρι και τη 10η θέση καθενός εκ των ΔΥΟ (2) Ομίλων.
2. Καταργείται η διαδικασία των play-off και play-out για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 και ακυρώνονται όλοι οι αγώνες της ανωτέρω διαδικασίας που είχαν διεξαχθεί μέχρι τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος.
3. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων: α) ΠΡΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες ΔΥΟ (2) θέσεις της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου καθενός εκ των ΔΥΟ (2) Ομίλων του πρωταθλήματος (ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ, ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ, ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ), β) ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στη Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία οι ομάδες που κατέλαβαν τη 10η θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου καθενός εκ των ΔΥΟ (2) Ομίλων του πρωταθλήματος (ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΝΕΑΣ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ, ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ).

Για τη Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία

1. Ολοκληρώνονται οι αγώνες της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 και επικυρώνεται οριστικά η κατάταξη των ομάδων, όπως διαμορφώθηκε κατά τη στιγμή της διακοπής των πρωταθλημάτων. Έτσι οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από την 1η μέχρι και τη 6η θέση καθενός εκ των ΔΥΟ (2) Ομίλων.
2. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ΠΡΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ στη Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία οι ομάδες που κατείχαν τις πρώτες ΤΡΕΙΣ (3) θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος καθενός εκ των ΔΥΟ (2) Ομίλων του πρωταθλήματος (ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ, ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ, ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ) κατά τη στιγμή διακοπής τους.
Επιπλέον, ακυρώνεται η διεξαγωγή του Αγώνα για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Β΄ και της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Η τροποποίηση των Προκηρύξεων θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS