Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος κυπελλούχος Ημαθίας (βίντεο από την κλήρωση)

Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος κυπελλούχος Ημαθίας (βίντεο από την κλήρωση)

Η προγραμματισμένη κλήρωση μεταξύ των δύο φετινών φιναλίστ του κυπέλλου, Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ στη Βέροια, με την τύχη να χαμογελά τελικά στην ομάδα από το Πλατύ.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα εντέλει θα εκπροσωπήσει την ποδοσφαιρική Ημαθία στη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, για τη σεζόν 2020-2021.

Λιτή και απέριττη ήταν η αποψινή διαδικασία της κλήρωσης που διεξήχθη στα γραφεία της Ένωσης, με την παρουσία από πλευράς Αγροτικού Αστέρα του προέδρου Πόλυ Καζαντζίδη, ενώ από πλευράς Μέγα Αλέξανδρου δεν παρέστη εκπρόσωπος.

Τη διαδικασία -που κύλησε με πλήρη διαφάνεια- διεκπεραίωσε ο Β’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπογιατζόγλου, με τη βοήθεια του γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Ποζιάδη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, στην κληρωτίδα τοποθετήθηκαν 9 αριθμημένα μπαλάκια από νούμερο 1 έως 9, με την τύχη να χαμογελάει στο Πλατύ (Νο 9) έναντι των Τρικάλων (Νο 5).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS