Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το ύψος της επιχορήγησης για κάθε ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό σωματείο

Το ύψος της επιχορήγησης για κάθε ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό σωματείο

Ως γνωστό, τα ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α. θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, να επισκεφθούν την πλατφόρμα που δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να προεγγραφούν και να ενταχθούν στα σχεδιαζόμενα από την κυβέρνηση μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού με τη δημιουργία του Μητρώου Αθλητικών Φορέων.

Όπως αναφέρει το insport.gr, το ύψος της επιχορήγηση για τα ποδοσφαιρικά σωματεία που καταφέρουν να εγγραφούν στο μητρώο (καθώς ζητούνται πλήθος ενεργειών και εγγράφων), υπολογίζεται στα 1200-1500 ευρώ.

Συνολικά σε επιχορηγήσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία όλης της χώρας και όλων των αθλημάτων προβλέπεται κονδύλι ύψους 18.000.000 ευρώ.

liganews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS