Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΠΣ Ημαθίας: Σεμινάριο για την ενδεδειγμένη χρήση των απινιδωτών

ΕΠΣ Ημαθίας: Σεμινάριο για την ενδεδειγμένη χρήση των απινιδωτών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/1/2020, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, στη Βέροια, Σεμινάριο για την ενδεδειγμένη χρήση των απινιδωτών σε ασθενείς στις αθλητικές συναντήσεις.

Η Ε.Π.Σ. Ημαθίας αποφάσισε φέτος να προχωρήσει στην αγορά αυτόματων απινιδωτών με την βοήθεια επιχειρηματιών του νομού μας, ώστε να καλύψει ιατρικά τις αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της και ως εκ τούτου, η διοργάνωση ενός σεμιναρίου, ώστε να ενημερωθούν καλύτερα οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές, θεωρήθηκε απαραίτητο.

Έτσι, παρουσία του Προέδρου κ. Μουρτζίλα Στέργιου, εκπρόσωπος της εταιρείας Medical24, που έχει αναλάβει να προμηθεύσει την Ένωση με τις συγκεκριμένες συσκευές, προχώρησε μέσω βιντεοκλήσης, με τη βοήθεια του γιατρού κ. Μαλουτά Γεώργιου, σε ενημέρωση των παραβρισκόμενων γιατρών και νοσηλευτών, που πηγαίνουν στους αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, πιθανότατα εντός του Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει και διά ζώσης ενημέρωση από την Εταιρεία Medical24, που θα περιλαμβάνει όλο το ιατρικό προσωπικό που καλύπτει και τις υπόλοιπες διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, καθώς πρόθεση του Δ.Σ. και του Προέδρου είναι να γενικευτεί η χρήση των απινιδωτών σε όλους τους αγώνες που γίνονται υπό τη σκέπη της Ε.Π.Σ.Η.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και αρκετοί διαιτητές που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης, ενώ από το Σάββατο 11/1/2020, τα βαλιτσάκια με τους αυτόματους απινιδωτές άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στα γήπεδα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και να τίθενται στη διάθεση των εκτελούντων χρέη Γιατρού Αγώνα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS