Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παραχώρησε στην Πρέβεζα τον ταλαντούχο γκολκίπερ Ιωαννίδη η ΑΕΠ Βέροιας

Παραχώρησε στην Πρέβεζα τον ταλαντούχο γκολκίπερ Ιωαννίδη η ΑΕΠ Βέροιας

Τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Δημήτρη Ιωαννίδη παραχώρησε ως δανεικό η ΑΕΠ Βέροιας στην ομάδα της Πρέβεζας, που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο Ιωαννίδης που αγωνιζόταν στην Κ19 του Ατρομήτου, το καλοκαίρι θα γινόταν επαγγελματίας στην Αθηναϊκή ομάδα, κάτι που τελικά δεν προχώρησε και έτσι επέστρεψε στην ΑΕΠ. Τον ποδοσφαιριστή είχε προτείνει στη ΒΕΡΟΙΑ ο Γιώτης Τσαλουχίδης το καλοκαίρι, όμως οι άνθρωποί της δεν έδειξαν ενδιαφέρον, διότι είχαν ήδη κλείσει οι τρεις τερματοφύλακες και θεωρούσαν τον τέταρτο υπεράριθμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Α.Ε.Π. Βέροιας ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα της, Ιωαννίδη Δημήτρη, με τη μορφή δανεισμού και για διάστημα 4 μηνών στην ομάδα του ΠΑ.Σ. Πρέβεζα που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, προκειμένου ο παίκτης να πάρει συμμετοχές σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο της Α.Ε.Π. μετά τους Ατματζίδη, Δέλλιο και Γκίτκο. Η ομάδα της Α.Ε.Π. Βέροιας του εύχεται καλή επιτυχία".

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας- «Στέφανος Γαϊτάνος» καλεί τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής της, καθώς και τους προπονητές της στην κοπή πίτας για το 2020, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο VERIOPOLIS και ώρα 18:30 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS