Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας του Αστέρα Τριποτάμου με τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας του Αστέρα Τριποτάμου με τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Ο αγώνας του Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ μεταξύ Αστέρα Τριποτάμου - Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας δεν θα διεξαχθεί, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Τριποτάμου, έπειτα από αίτημά που κατέθεσε στην Ένωση λόγω πένθους.

Αναλυτικά:

"Η αυριανή μας ποδοσφαιρική δραστηριότητα αναβάλλεται λόγω της είδησης του άδικου χαμού ενός νεαρού συνανθρώπου μας Γιώργου Ιακωβίδη. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας Αγ. Μαρίνας, κ. Αντρέα Καλαϊτζίδη για την κατανόηση του και την συναίνεση του σε αυτή την απόφαση. Ευχαριστούμε επίσης και την Ένωση μας για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το σύνολο του Αστέρα Τριποτάμου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του άτυχου Γιώργου Ιακωβίδη που βρήκε έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας στο λατομείο Βέροιας.

Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν το τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η μοίρα σε μια απλη στιγμή της καθημερινότητας . Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι απο το γεγονός, οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής να αναβάλουμε τις οποίες αθλητικές δραστηριότητες έχουμε για το Σαββατοκύριακο".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS