Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρώτη ήττα για τους Τηλέμαχους Αλ.

Πρώτη ήττα για τους Τηλέμαχους Αλ.

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-2.

 Η ομάδα των Τηλεμάχων παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ωραίες συνεργασίες κυρίως από τα άκρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20’ με ατομική προσπάθεια του Ζησόπουλου και πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής στον Ρουστέμη, που άνοιξε το σκορ για τους Τηλέμαχους.

 Η ομάδα των Τηλεμάχων συνέχισε και μετά το γκολ να δημιουργεί ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να διευρύνει το σκορ. Απεναντίας η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα κατάφερε στο 33’ από φάουλ λίγο κάτω από το κέντρο και σέντρα στο πέναλτι να ισοφαρίσει έπειτα από αδράνεια των αμυντικών των Τηλεμάχων.

 Οι Τηλέμαχοι κατάφεραν και πήραν ξανά προβάδισμα δύο λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο με ατομική προσπάθεια και σκόρερ το Ρουστέμη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Τηλεμάχων παρουσιάστηκε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο, χωρίς σωστές συνεργασίες και καθαρό μυαλό στις προσπάθειές τους με συνέπεια οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη να κάνουν πολλά ατομικά λάθη δίνοντας έτσι δώρο δύο γκολ στην αντίπαλη ομάδα με το δείκτη του σκορ να φτάνει στο 3-2, χωρίς να απειληθούν αλλά και χωρίς να δημιουργήσουν και οι ίδιοι ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Τηλεμάχων έχει το ρεπό της.  

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε., Τσακαλίδης (75’ Βασιλείου), Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Τσιάτσης, Γκόντριας, Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος (80’ Κιόσια), Γαλάνης (50’ Λίβας Α.).

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Χρυσοπουλίδης, Γεωργακάκης (70’ Τραϊανόπουλος), Ρουστέμη, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μαντζής, Νικολόπουλος, Μουταφίδης (60’ Παπαδόπουλος), Κυνηγόπουλος (70’ Χλιαρόπουλος), Ζησόπουλος, Καραγκιοζόπουλος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS