Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: "Τρίποντα" για τους 4 από τους 5 πρωτοπόρος

Α' ΕΠΣΗ: "Τρίποντα" για τους 4 από τους 5 πρωτοπόρος

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, οι 4 από τις 5 ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην σημερινή 11η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας συνέχισε το απίστευτο σερί του, επικρατώντας αυτή τη φορά με 4-0 του Σταυρού (φωτο), ενώ σπουδαίο διπλό με 4-1 πήρε το Ροδοχώρι στον Κοπανό.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για το Πλατύ που πέρασε με 2-1 από το Μακροχώρι, ενώ τους τρεις βαθμούς πήρε και η Νάουσα κερδίζοντας με 3-1 την Κουλούρα εκτός έδρας.

Η μοναδική ομάδα από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που δεν νίκησε ήταν η Αγία Μαρίνα, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Μελίκη!

Από εκεί και πέρα, ο Αχιλλέας Νάουσας κέρδισε εύκολα με 4-0 την ΑΕΠ Βέροιας, η Χαρίεσσα νίκησε δύσκολα με 1-0 το Παλαιοχώρι, ενώ ισόπαλο έληξε το ματς του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Τριπόταμο (2-2).

Α' ΕΠΣΗ - 11η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χαρίεσσα - Παλαιοχώρι 1-0
Μακροχώρι - Πλατύ 1-2
Αχιλλέας Ν. - ΑΕΠ Βέροιας 4-0
Κοπανός - Ροδοχώρι 1-4
Ολυμπιακός Ν. - Τριπόταμος 2-2
Μελίκη - Αγ. Μαρίνα 2-1
Κουλούρα - Νάουσα 1-3
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Σταυρός 4-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18/11...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS