Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ενισχύθηκε με Μπιγκάνο ο ΦΑΣ Νάουσα

Ενισχύθηκε με Μπιγκάνο ο ΦΑΣ Νάουσα

Σε μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η ομάδα της Νάουσας, εντάσσοντας στο ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τα δικά της σπλάχνα, τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Μπιγκάνο.

Ο ποδοσφαιριστής γεννημένος το 1999, μετά από το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της Νάουσας (Γ’ Εθνική με προπονητή τον Βαγγέλη Ντίσιο), στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και στην Κ20 της ΑΕΛ, με την οποία και είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Υποδομής Super league.

Μετέπειτα, συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, όπου και είχε 17 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Με αυτή την κίνηση η ομάδα της Νάουσας, ενισχύεται σημαντικά στην μεσοεπιθετική της γραμμή, στην προσπάθεια για την επάνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS