Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ένα "μαύρο διαμάντι" στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Ένα "μαύρο διαμάντι" στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Την απόκτηση του Patrick Udoh ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας. Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Αγιαμαρινιώτικη ομάδα, που ενισχύει σημαντικά τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο 26χρονος εξτρέμ είναι έμπειρος, ποιοτικός, έχει πλούσιες «παραστάσεις» και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ισχυρά χαρτιά των κυανόλευκων στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η μεταγραφική ΒΟΜΒΑ με την απόκτηση του Patrick Udoh πιστώνεται ολοκληρωτικά στον πρόεδρο κ. Καλαϊτζιδη Ανδρέα που για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο δυνατό θέλει να κάνει τον Μέγα Αλέξανδρο αλλά και στο νέο αντ/πρόεδρο Αμανατίδη Γιάννη που ήταν αυτός που έφερε τον Patrick στην Αγιαμαρινιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Patrick Udoh’s CV. στην οικογένειά μας, του ευχόμαστε να έχει υγεία, νίκες και επιτυχίες με την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια μας .

Ο 26χρονος (10 Μαΐου 1993) επιθετικός Patrick Udoh’s CV. έχει αγωνιστεί σε Γαλλία και Αγγλία στις ακόλουθες ομάδες: 

Γαλλία: CAEN FC, MONDE VILLE FC

Αγγλία : NORTH FERRIDU, KINGS LONGLEY και ARLESES F.C

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS