Έπαιξε με την φανέλα της Αγ. Βαρβάρας ο Τάσος Κάκος!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το βράδυ της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου 2013, ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και της ανδρικής ομάδας CORFU F.C, ερασιτεχνικής κατηγορίας της Κέρκυρας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με διαιτητή του αγώνα τον κ. Τάσο Κάκο και βοηθούς τους κ. Θωμά  Παζαρτζικλή και κ. Σπύρο Κωτσιαντή.

Δόθηκε η ευκαιρία στους προπονητές των ομάδων, να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα το σύνολο των παικτριών – παικτών που διαθέτουν. Συγκεκριμένα στο β’ ημίχρονο ο κ. Κάκος συμμετείχε στο σχήμα της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τη συμμετοχή του ως ποδοσφαιριστής. 

Η εικόνα του αγώνα ήταν πολύ καλή παρόλο που επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 1-5, αλλά τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, σε σύγκριση με τη δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας.        

Ο φιλικός αγώνας έγινε στα πλαίσια προβολής του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού γενικά και μέσω αυτών των δραστηριοτήτων η φιλοξενούμενη ομάδα επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας ιδρύματα και ευπαθής ομάδες της κοινωνίας μας. 

Η ομάδα CORFU F.C έμεινε ευχαριστημένη από τη φιλοξενία του Αγροτικού Αστέρα στην Αγία Βαρβάρα και προτίθεται να ανταποδώσει αντίστοιχη φιλοξενία, στο νησί των Φαιάκων, σε ημερομηνία που πρόκειται να ορισθεί στις αρχές της άνοιξης.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλους τους ποδοσφαιριστές – ποδοσφαιρίστριες, το διαιτητή του αγώνα Τάσο Κάκο τους βοηθούς κ. Θωμά  Παζαρτζικλή και κ. Σπύρο  Κωτσιαντή, καθώς και την ανδρική ομάδα CORFU F.C, για τη συμμετοχή τους.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...