Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μόνος δεύτερος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, 3-0 την Χαρίεσσα

Μόνος δεύτερος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, 3-0 την Χαρίεσσα

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Χαρίεσσας και πέρασε μόνος δεύτερος στην βαθμολογία της Α' ΕΠΣΗ.

Οι "πράσινοι", πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στις αρχές της επανάληψης, κατέβαλαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων φτάνοντας σε μια δίκαιη νίκη.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 18' άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρσόπουλο, το οποίο κέρδισε ο Ανδρίτσος.

Στο 38' ο Λίτσι με ωραία προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στις αρχές της επανάληψης οι Τρικαλινοί πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με κεφαλιά του Παρσόπουλου έπειτα από σέντρα του Ανδρίτσου.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές εκατέρωθεν, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν, με το 3-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Αργυρίου και Γκόγκο.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (70' Βουλγαράκης), Κιρκιλιανίδης Η., Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Ι. (60' Βλάχος), Σωτηράκης, Αναδολού, Ανδρίτσος, Παρσόπουλος (70' Παπαδόπουλος Α.), Λίτσι (60' Παπαδόπουλος Ε.).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ: Ηλιάδης, Πανάγος, Αναδός, Λύτης, Πίτος, Μπάμπος (75' Σαρακατσιάνος), Κοτσογιαννίδης, Αμπαρλής (50' Διτσόλας), Τηλκερίδης, Ίντος, Δημητρούσης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS